49. Altın Kelebek Ödülleri kazananları açıklandı! | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

49. Altın Kelebek Ödülleri kazananları açıklandı!

49. Altın Kelebek Ödülleri kazananları açıklandı!

  Aralık 8, 2023

  15 Okunma

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri nihayet düzenlendi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri bu törende buluştu.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buldu. Gecede, yıl boyunca başarılı performanslar sergileyen ünlü isimlere ödülleri takdim edildi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri kazananları kimler?

Yıl boyunca sinema, dizi, müzik ve modellik alanlarında başarılı işlere imza atan isimlere verilen Altın Kelebek ödülleri, bu yıl da 3 Aralık’ta gerçekleşti. 49 yıldır sanat dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak biliniyor.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen tören, birçok ünlü isme ev sahipliği yaptı. Sunuculuğunu Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın üstlendiği gece, Türkiye’nin önemli isimlerinden oluşan bir katılımla gerçekleşti.

Ben Efsaneyim 2 geliyor! Will Smith’ten ilk açıklamaBen Efsaneyim 2 geliyor! Will Smith’ten ilk açıklama

Ben Efsaneyim 2 geliyor! Will Smith’ten ilk açıklama

Ben Efsaneyim 2 için Will Smith’ten resmi açıklama geldi. 2007 yılında devam filmin senaryosunu tamamladıklarını bildirdi.

İşte 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri kazananları

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü – Pınar Deniz (Yargı)En İyi Erkek Oyuncu Ödülü – Salih Bademci (Dilek Taşı ve Terzi)En İyi Dizi – Yalı ÇapkınıEn İyi Dizi Çifti – Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ (Aile)Pantene Yıldızı Parlayanlar – Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas ve Caner TopçuPantene Başarı Ödülü – Yargı

House of the Dragon 2. sezonundan ilk fragman geldi!House of the Dragon 2. sezonundan ilk fragman geldi!

House of the Dragon 2. sezonundan ilk fragman geldi!

Game of Thrones’un ilk sezonuyla beğeni toplayan spin-off dizisi House of the Dragon’un 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

En İyi̇ Çocuk Oyuncu Ödülü – Ada Erma (Kulüp)En İyi̇ Romanti̇k Komedi̇ Di̇zi̇si̇ Kadın Oyuncu – Hafsanur SancaktutanEn İyi̇ Romanti̇k Komedi̇ Di̇zi̇si̇ Erkek Oyuncu – Kerem Bürsi̇nEn İyi̇ Romanti̇k Komedi̇ Di̇zi̇si̇ – Ya Çok SeversenEn İyi̇ Komedi̇ Di̇zi̇si̇ Kadın Oyuncu – Ecem Erkek (Güzel Günler)En İyi̇ Komedi̇ Di̇zi̇si̇ Erkek Oyuncu – Çağlar Çorumlu (Ayak İşleri)En İyi̇ Komedi̇ Di̇zi̇si̇ – Güldür Güldür Show

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.