Beyazperde Dergi’nin 4. Sayısı Yayında! | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

Beyazperde Dergi’nin 4. Sayısı Yayında!

Beyazperde Dergi’nin 4. Sayısı Yayında!

  Ekim 23, 2023

  16 Okunma

Beyazperde Dergi’nin Sonbahar sayısı, yılın son çeyreğine yakışır dopdolu içeriğiyle şimdi yayında!

Bu sayımızda her zamanki gibi, önümüzdeki üç ay boyunca sinema salonlarına konuk olacak, heyecan uyandırıcı filmlere yer verdik. 2023 yılıyla vedalaşmaya hazırlanırken usta yönetmenlerin merakla beklediğimiz filmleri birbiri ardında vizyona giriyor: Martin Scorsese’den “Dolunay Katilleri”, Ridley Scott’tan “Napolyon”, Michael Mann’den “Ferrari”, Zeki Demirkubuz’dan “Hayat”… Ayrıca “The Marvels”, “Aquaman ve Kayıp Krallık” gibi seri filmleri de hayranları sevindirmeye geliyor!

Yeni sayımızın “Yakın Plan” dosyasında, Martin Scorsese’nin görkemli kariyerinin unutulmaz filmlerini ele alıyoruz. Önümüzdeki ödül sezonunda adını sıkça duymayı beklediğimiz “Dolunay Katilleri”nin Beyazperde eleştirisi ise Onur Kırşavoğlu tarafından yazıldı.

Bu sonbaharda mutlaka izlenmesi gereken yeni diziler ve dijital platformlardan seçtiğimiz yapımların yer aldığı dosyalarımızın yanı sıra, Adana Film Festivali’nde gerçekleştirdiğimiz “Cam Perde” ve “Bir Gün, 365 Saat” röportajları da Sonbahar sayımızda sizleri bekliyor. Fikret Reyhan imzalı “Cam Perde”yi oyuncuları Selen Kurtaran, Alper Çankaya, Uğur Karabulut ve Elif Çakman ile konuştuk. “Bir Gün, 365 Saat”in hikayesini ise yönetmeni Eylem Kaftan’dan dinledik.

Beyazperde Dergi’nin Sonbahar sayısında, yıla damga vuran filmlerden biri olan Nuri Bilge Ceylan imzalı “Kuru Otlar Üstüne”nin eleştirisini ve geçtiğimiz aylarda sinema salonlarında en çok izlenen filmleri de bulacaksınız.

Dergiye bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz: Beyazperde Sonbahar Sayısı, 2023

Keyifli okumalar!

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.