Deadpool 3 fragmanında iki büyük easter egg ortaya çıktı | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

Deadpool 3 fragmanında iki büyük easter egg ortaya çıktı

Deadpool 3 fragmanında iki büyük easter egg ortaya çıktı

  Mart 21, 2024

  5 Okunma

Geçtiğimiz gün yayınlanan Deadpool 3 fragmanında iki büyük gizli detay ortaya çıktı! İşte detaylar…

Deadpool 3 fragmanı yayınlandığından bu yana henüz 36 saat geçmiş olmasına rağmen (en azından bu haber yazıldığı sırada), Marvel hayranları, içinde saklanmış her Easter egg’i ortaya çıkarmak için görüntülerin üzerinde çalışıyorlar. Hatta şimdiden iki büyük gizli detay ortaya çıktı.

Deadpool 3 fragmanında iki karakter gizlenmiş

İlk fragmanda kaçırılan iki potansiyel büyük karakter olduğu ortaya çıktı. Bir karakter hakkında tamamen emin olmasak da, hayranların tartışmaları göz önünde bulundurarak, en azından birinin daha kesin olduğunu söylemek mümkün.

Uyarımızı da şimdiden verelim, bu karakterler, film için spoiler olabilir.

 

 

Somebody answer me ?!!!!! IS THIS DOCTOR DOOM?????!!!!! #Deadpool #MarvelStudios #marveljesus #Deadpool3Trailer pic.twitter.com/o2bq7WRflz

— KushGodSabs (@sabsd) February 12, 2024

İlk karakter fragmanın 1:45. saniyesinde gösteriliyor ve giysileri ve görünümüyle Dr. Doom’un giysilerine çok benzer bir karakteri yansıtıyor. Bu karakterin sahnedeki kıyafeti (metal zırh, yeşil pelerin ve başlık dahil) Marvel hayranlarının Doom’un nihayet MCU’ya ilk adımını attığına dair söylentilere yol açtı.

Doom’un olası görünüşünün başka bir kanıtı da, Deadpool 3 fragmanının son anlarında bir çizgi romanın kısa bir gösteriminde görülebilir. Söz konusu eser, Doom’un kapağında yer alan 2015 tarihli Secret Wars #5 çizgi romanı. Secret Wars filmi, Marvel’in 6. evresinin bir parçası olarak gelecek ve muhtemelen Marvel’in Çoklu Evren Serisi’ni sona erdirecek.

Başrolünde Bergüzar Korel’in yer aldığı suç gerilim dizisi Düğüm için resmi fragman yayınlandı. Gelin birlikte bakalım!

Buna dayanarak da bu durumun Doom’un Deadpool ve Wolverine’de ortaya çıkacağına güçlü bir işaret olduğu düşünülüyor.

Ancak fragmanda gözden kaçan başka bir büyük karakter detayı daha var ve bu, çok özel bir Deadpool varyantıyla ilişkilendiriliyor: Lady Deadpool, yani Wanda Wilson.

X/Twitter kullanıcısı Thiago Romariz tarafından fark edilen ayrıntıya göre, filmin fragmanında Lady Deadpool’un çok kısa bir sahnesi bulunuyor. 1:49. saniyede, neredeyse herkesin Deadpool olduğuna inandığı iki Uzi kullanan bir kişi görülüyor. Ancak, bu kişinin Deadpool’un giydiği eldivenlerden farklı bir eldiven giydiği görülüyor.

Lady Pool
Deadpool pic.twitter.com/Nsxzik9Brk

— Thiago Romariz (@thiagoromariz) February 12, 2024

Çizgi roman okuyucuları fark edecektir ki, Lady Deadpool, özellikle tabancalar yerine Uzi kullanmayı tercih eder. Bu nedenle, bu kişinin Deadpool bir nevi kesin.

‘Peki, Deadpool’un dişi varyantını kim oynayabilir?’ sorusuna yanıt olarak Ryan Reynolds’un eşi olan Blake Lively diyebiliriz. Kendisinin eşiyle eğlenceli bir dinamiği var ve Deadpool filminde onu görmek şaşırtmaz.

Yeni Deadpool 3 fragmanı, Wolverine ve Marvel’ın matrak kahramanı Deadpool’un ilişkisini konu alıyor. İşte o fragman!

Siz Deadpool 3 fragmanındaki gizli detaylar ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.