En iyi Scarlett Johansson filmleri [2023] | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

En iyi Scarlett Johansson filmleri [2023]

En iyi Scarlett Johansson filmleri [2023]

  Mart 11, 2023

  56 Okunma

En iyi Scarlett Johansson filmleri ile karşınızdayız. İşte canlandırdığı karakterlerle izleyiciler tarafından çok sevilen aktörün filmleri!

Film kariyerine 1994 yapımı North filmi ile başlayan güzel oyuncu, Evde tek başına 3, Küçük kız gibi birçok yapımda yer aldı. Scarlett Johansson, 1998 yılında Robert Redford ve Kristin Scott Thomas ile rol aldığı The Horse Whisperer filmi ve 2001 yılında çekilen Ghost World filmi ile tanındı.

Venedik Film Festivalinde en iyi oyuncu ödülünü aldı

Johansson, 2003 yılında Lost in Translation ve İnci Küpeli Kız yapımlarıyla da izleyici ile buluştu. Rol aldığı Lost in Translation filmi ile Venedik Film Festivalinde en iyi oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl içerisinde iki film içinde iki ayrı Altın Küre adaylığı kazandı.

Ünlü oyuncu 2010 yılında Demir Adam 2 filminde ilk defa Natasha Romanoff rolünü oynadı. Aynı rol ismi ile 2012 yılında yeniden Yenilmezler filminde rol almıştır. Natasha Romanoff karakterine can veren oyuncu, 2021 yılında Black Widow solo filmi ile Marvel evreni’ne veda etti.

Tarihin en pahalı filmi belli oldu: Dudak uçuklatıyor!

Tarihin en pahalı filmi belli oldu: Dudak uçuklatıyor!

Şimdiye kadar çekilmiş en pahalı film hangisi? Star Wars ve Karayip Korsanları arasındaki bütçe savaşının galibi belli oldu.

En iyi Scarlett Johansson filmleri

Marriage Story ( Evlilik Hikayesi)Girl with a pearl earring ( İnci küpeli kız)Hail, Caesar! ( Yüce Sezar)Black WidowLucyIron Man 2We Bought A Zoo (Düşler Bahçesi)Ghost World (Hayalet Dünya)Captain America: The Winter Soldier (Kaptan Amerika: Kış Askeri)Lost In Translation (Bir Konuşabilse)HerJojo RabbitUnder the Skin (Derinin Altında) Match Point (Maç Sayısı)

Marriage Story ( Evlilik Hikayesi)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Netflix yapımı olan Evlilik Hikayesi filmi, evli bir çiftin New York’tan Los Angeles’a kadar uzanan boşanma hikayesini konu alıyor. Film, günlük yaşantımızda toplumsal baskı ve beklentilerin ne kadar zorlayıcı olduğunu gösteriyor. 2019 yapımı olan filmin yönetmeni ise Noah Baumbach. Film komedi, dram ve romantik türde izleyici ile buluşuyor.

Girl with a pearl earring ( İnci küpeli kız)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, Tracy Chevalier’in romanından uyarlanmıştır. Hollandalı ressam Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” tablosunun yaratılış sürecini çevreleyen olayları anlatıyor. Yönetmenliğini Peter Webber’in üstlendiği film, 2004 yılında vizyona girmiştir. İnci Küpeli Kız filmi dram, romantik ve biyografik kategoride izleyici ile buluşmuştur.

Hail, Caesar! ( Yüce Sezar)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, 1950’lerde büyük bir yapım şirketi olan Capitol Pictures’ın stüdyo organizatörü Eddie Mannix’in (Josh Brolin) yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunun dertleriyle uğraşmakta olduğu bir günü anlatıyor. 2016 yapımı olan filmin yönetmen ve senaristleri ise Joel Coen ve Ethan Coen. Film dram, gizem ve komedi türündedir.

Black Widow

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, geçmişten çıkıp gelen ailesiyle işbirliği yapmak zorunda kalan Black Widow’un hikayesini konu alıyor. Cate Shortland’ın yönetmenliğini yaptığı film 2021 yılında vizyona girmiştir. Yapım, aksiyon, casusluk ve macera türünde izleyici ile buluştu.

Lucy

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, özel yapım bir uyuşturucu kullandığında ölüm makinesine dönüşen Lucy’nin hikayesini konu alıyor. Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim kategorilerinde olan yapımın yönetmeni ise Luc Besson.

Iron Man 2

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Milyarder mucit Tony Stark’ın süper kahraman Iron Man olduğu artık herkes tarafından bilinmektedir. Ancak teknolojisini ordu ile paylaşması için hükümet, basın ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için sırrını kimse ile paylaşmak istemez. Tony Stark, Pepper Potts ve James Rhodes ile birlikte yeni ittifaklar kurar ve büyük güçler ile yüzleşir. Bilim kurgu, aksiyon ve macera konulu yapımın yönetmeni ise Jon Favreau.

We Bought A Zoo (Düşler Bahçesi)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, Güney Californialı babanın yeni ailesini kırsal bölgeye taşıyarak orada kapanmamakla mücadele eden bir hayvanat bahçesini tamir ederek yeniden ziyaretçilere açmasını konu ediniyor. Aile ve dram türündeki filmin yönetmeni ise Cameron Crowe.

Ghost World (Hayalet Dünya)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Enid ve Rebecca liseden yeni mezun olmuş iki arkadaştır. Rebecca bir kafede iş bulur ve kendine bir daire tutmaya karar verir. Enid ise karamsar biridir ve bütün insanları serseri olarak görmektedir. Enid’in hayatı, saplantılı ve yalnız bir koleksiyoncu olan Seymour ile tanışınca birden bire değişir. Film, pek çok eleştirmen tarafından 2001 yılının en iyi filmi olarak gösterilmiştir. Dram ve komedi türündeki yapımın yönetmeni ise Terry Zwigoff.

Captain America: The Winter Soldier (Kaptan Amerika: Kış Askeri)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Steve Rogers, Nick Fury ve gizli SHIELD örgütü ile işbirliğini koruyarak modern dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor. Filmin öyküsü bu sefer sosyalist dönem Rusya’sına uzanıyor. Aksiyon, macera ve bilim kurgu türündeki yapımın yönetmenleri ise Joe Russo ve Anthony Russo.

Lost In Translation (Bir Konuşabilse)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Bob Haris ve Charlotte Tokyo’da iki Amerikalıdır. Bob, viski reklamında oynamak için Tokyo’ya gelmiştir. Charlotte ise işkolik bir fotoğrafçı olan kocasının peşinden Tokyo’ya gelmiştir. Bob ve Charlotte’yi uyku tutmayınca, bir gece lüks bir otelin barında yolları kesişir. Buluşmanın ardından ikilinin arasında sıkı bir dostluk başlayacaktır. Dram türündeki yapımın yönetmeni ise Sofia Coppola.

Her

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, yalnız bir adam olan Theodore Twombly’nin bir işletim sistemi olan Samantha’yla aralarındaki duygusal ilişkiye odaklanıyor. 2013 yapımı dram, komedi ve bilim kurgu türündeki filmin yönetmeni ise Spike Jonze.

Jojo Rabbit

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Dünya Savaşı yıllarında Almanya’da geçen filmde hayali arkadaşı ve aynı zamanda rol modeli Adolf Hitler olan Jojo Betzler’in hikayesini konu alıyor. Komedi, dram ve savaş türündeki filmin yönetmeni ise Taika Waititi.

Under the Skin (Derinin Altında)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, özellikle yalnız erkekleri ağına düşürüp yok eden uzaylı bir kadın olan Laura’ya odaklanıyor. Filmde Laura’nın neden erkekleri tuzağına düşürdüğü ve neden özellikle yalnız olanları seçtiği hakkında bir bilgi verilmiyor. Dram, korku ve bilim kurgu türündeki yapımın yönetmeni ise Jonathan Glazer.

Match Point (Maç Sayısı)

YouTube videoSDNShiftdelete.net

Film, evlenmek üzere olan genç tenis eğitmeni Chris’in evliliğini tehlikeye sokmasını anlatıyor. Evlendikten sonra Nora ile yasak ilişkisi devam eden Chris’in artık bir seçim yapması gerekmektedir. Dram, romantik ve gerilim türündeki yapımın yönetmeni Woody Allen.

Peki siz Scarlett Johansson’ın hangi filmlerini seviyorsunuz? En çok hangi karakterini daha çok beğenmiştiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.