GAİN zamlandı! İşte yeni fiyat | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

GAİN zamlandı! İşte yeni fiyat

GAİN zamlandı! İşte yeni fiyat

  Şubat 20, 2024

  17 Okunma

Türkiye'nin dijital akış platformu GAİN için fiyat güncellemesi yapıldı. İşte güncel GAİN aylık abonelik fiyatı...

Aralık 2020’de yayın hayatına başlayan GAİN, şu anda Türkiye’de en çok aboneye sahip dijital akış platformlarından birisi. Bu bağlamda popüler olduğunu söyleyebiliriz. Ancak kısa süre önce GAİN fiyatına zam geldi. İşte güncel GAİN aylık abonelik fiyatı…

GAİN fiyatı ne kadar oldu?

Son yıllarda Türkiye’de artan enflasyon ve yükselen döviz kuru nedeniyle pek çok ürüne zam geldi. Bu kapsamda dijital hizmetler için de zam kaçınılmaz oldu. Şimdiye kadar Netflix ve Disney+ gibi pek çok servis, fiyat güncellemesi yaptı. Kısa süre önce GAİN de bunlar arasına dahil oldu.

GAİN fiyatı ne kadar oldu?

GAİN, aylık abonelik ücretini Ağustos 2023’te 34,90 TL‘den 99 TL‘ye yükseltmişti. Şimdi yüzde 50 oranında bir zam daha yaptı ve GAİN fiyatı 99 TL‘den 149 TL‘ye çıktı. Bu fiyatın şu andan itibaren geçerli olduğunu belirtelim.

Bu içeriğimizde son dönemlerde popüler dijital akış servislerinden Gain’de izleyebileceğiniz en iyi dizileri ve filmleri bir araya getirdik.

GAİN fiyatı: 99 TL
Yeni GAİN fiyatı: 149 TL

GAİN avantajları;

 

 

GAİN‘de izleyebileceğin orijinal dizi, film ve belgeseller
TV’nizde ve cep telefonunuzda aynı anda 3 cihazda
Mobilden indir internet olmadan da izle
Tam HD kalitesinde yüksek çözünürlük

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni GAİN fiyatını nası buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.