“Kutsal Damacana 4” Sinemalarda! | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

“Kutsal Damacana 4” Sinemalarda!

“Kutsal Damacana 4” Sinemalarda!

  Ocak 27, 2023

  30 Okunma

"Kutsal Damacana" serisi 4. filmle devam ediyor...

Şafak Sezer liderliğindeki sevilen komedi serisi Kutsal Damacana, dördüncü filmiyle yıllar sonra geri döndü! “Kutsal Damacana 4” sinemalarda izleyicileri bekliyor!

Serinin ilk filmi “Kutsal Damacana” 2007 yılında vizyona girmiş ve kısa sürede bir fenomene dönüşmüştü. Ardından 2010 yılında “Kutsal Damacana 2: İtmen”, 2011 yılında ise “Kutsal Damacana 3: Dracoola” gelmişti. Gişede oldukça başarılı olan büyük bir hayran kitlesi edinen seri şimdi, 12 yıl sonra Şafak Sezer ile birlikte geri dönüyor.

“Kutsal Damacana 4″ün oyuncu kadrosunda Şafak Sezer’in yanı sıra; Ersin Korkut, Müjde Uzman, Nilgün Belgün, Erhan Yazıcıoğlu, Deniz Oral, Onur Büyüktopçu, Ruhi Sarı, Yıldırım Memişoğlu ve Buket Dereoğlu gibi isimler yer alıyor.

Senaryosunu Kamuran Süner ve Şafak Sezer’in birlikte yazdığı filmin yönetmenliğini Kamil Çetin üstlendi.”Kutsal Damacana 4″ filmi Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinin ardından yurda dönüş hikayesini konu alıyor.

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.