Netflix Nisan 2023 takvimi belli oldu: Yeni film ve diziler yolda! | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

Netflix Nisan 2023 takvimi belli oldu: Yeni film ve diziler yolda!

Netflix Nisan 2023 takvimi belli oldu: Yeni film ve diziler yolda!

  Mart 27, 2023

  29 Okunma

Netflix'te Nisan ayında yayınlanacak film ve diziler belli oldu. Bu yapımlar arasında Türk imzalı bir film de bulunuyor.

Dünyanın en büyük dijital akış servislerinden Netflix, her ay yayınlanan dizi ve filmler ile içerik kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Platform, geçtiğimiz ay You dizisinin yeni sezonu başta olmak üzere pek çok yeni yapımı seyirciye sundu. Peki Netflix’in Nisan 2023 takviminde neler var?

Netflix Nisan 2023 takvimi!

Netflix’e nisan ayında eklenecek içerikler arasında en dikkat çekeni, Türk komedi filmi Aaahh Belinda oldu. Söz konusu yapım, bir şampuan reklamında yer aldıktan sonra bambaşka bir hayatın kapılarını aralayan Dilara karakterini konu alıyor. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı film, 7 Nisan tarihinde Netflix’te seyirciye sunulacak.

Netflix Nisan 2023 takvimi!

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu: You geri döndü!

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu: You geri döndü!

Netflix’te 6 Mart ile 12 Mart tarihleri aralığında en çok izlenenler belli oldu. İşte en popüler dizi ve filmler…

Netflix’te Nisan ayında yayınlanacak film ve diziler şu şekilde;

Yapım AdıTürTarihDüzenbazFilm1 NisanBlippi’s AdventuresÇocuk dizisi1 NisanCharlie Wilson’ın SavaşıFilm1 NisanOtel TransılvanyaFilm1 NisanOrman ÇetesiFilm1 NisanKöpekbalığı HikayesiFilm1 NisanBourne’un MirasıFilm1 NisanWar SailorMini dizi2 NisanMy Name is Mo’NiqueStand-up4 NisanİmzaYarışma programı4 NisanLewis Capaldi: How I’m Feeling NowBelgesel5 NisanBEEFDizi6 NisanGerçek Aşk Nerede?Dizi6 NisanChupaFilm7 NisanAaahh BelindaFilm7 NisanŞimdilik Her Şey YolundaDizi7 NisanTransatlantikDizi7 NisanAçlıkFilm8 NisanCoComelon (8. sezon)Çocuk dizisi10 NisanFlorida ManDizi13 NisanObsessionMini dizi13 NisanPatron Bebek: Beşiğe Dönüş (2. sezon)Çocuk dizisi13 NisanGörüngüFilm14 NisanYedi Kral ÖlmeliFilm14 NisanMighty Morphin Power Rangers: Once & AlwaysFilm19 NisanEx-Addicts Club (1. sezon)Dizi20 NisanOne More TimeFilm21 NisanHam ElmaslarDizi21 NisanBir Turistin Aşk RehberiFilm27 NisanAteşböceği Yolu (2. sezon 2. kısım)Dizi27 NisanSweet Tooth (2. sezon)Dizi27 NisanHemşireMini dizi27 NisanFırtınalı SeçimDizi28 Nisan

Netflix’e Nisan ayında veda edecek içerikler ise şu şekilde;

Yapım AdıTarih211 NisanÇaylak Soyguncular1 NisanBrokeback Dağı1 NisanCyborg 009 VS Devilman1 NisanAfacanlar Yuvada1 NisanGod Calling1 NisanCanavarlar Yaratıklara Karşı1 NisanDiriliş Ertuğrul1 NisanTabula Rasa1 NisanThat Winter, the Wind Blows1 NisanThe American Game1 NisanÖzgürlük Listesi1 NisanThe Trap1 NisanBabamın Ceketi3 NisanBalıkçının Günlüğü3 NisanAlien Warfare4 NisanSessiz7 NisanSeven7 NisanDil10 NisanDisco Dancer10 NisanFIDA10 NisanHunterrr10 NisanPhir Hera Pheri10 NisanThe Legend of Bhagat Singh10 NisanA Man For The Week End14 NisanDeranged14 NisanDemir Nesil 314 NisanStrain14 NisanTable Manners14 Nisan

Peki sizler Netflix’in Nisan takvimi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni film ve dizileri nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

YouTube videoSDNShiftdelete.net

netflix

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.