Spider-Man evreninde geçen Madame Web filmi fragmanı çıktı! | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

Spider-Man evreninde geçen Madame Web filmi fragmanı çıktı!

Spider-Man evreninde geçen Madame Web filmi fragmanı çıktı!

  Kasım 24, 2023

  7 Okunma

Sony’nin Spider-Man evrenini genişletme vizyonunda yer alan Madame Web filminin ilk fragmanı çıktı! İşte detaylar…

Sony, yaklaşan Madame Web filmiyle canlı aksiyon Örümcek Adam evrenini genişletmeye devam ediyor. İlk fragmanı şimdi yayınlanan film sadece Dakota Johnson’ın canlandırdığı esrarengiz Cassandra Webb’i değil, aynı zamanda benzersiz bir anlatı örecek olan bir grup Örümcek kahramanı da tanıtıyor.

Madame Web fragmanı:

Bu tuhaf Örümcek Evreni bölümünde Dakota Johnson’ın canlandırdığı Cassandra Webb, ölüme yakın bir deneyim yaşayarak öngörü gücüne sahip olan genç bir sağlık görevlisi olarak tasvir ediliyor. Cassandra, Tahar Rahim tarafından canlandırılan Ezekiel Sims adlı gizemli bir kötü adam tarafından hedef alınan üç kadını keşfederken olay örgüsü ilgi çekici bir hal alıyor.

SDNShiftdelete.net

Çizgi romanlarda geleneksel olarak yaşlı bir karakter olarak tasvir edilen Sims, çeşitli saldırılarda bu kadınları avlarken neredeyse Örümcek Adam benzeri bir seri katil kişiliğine bürünüyor.

Örümcek-Kahraman üçlüsünde ikinci Örümcek-Kadın Julia Carpenter rolünde Sydney Sweeney; üçüncü Örümcek-Kadın Mattie Franklin rolünde Celeste O’Connor; ve Örümcek-Kız olarak da bilinen Anya Corazon rolünde Isabela Merced yer alıyor.

 

Netflix, sevilen Türk filmini platformdan kaldırıyor!

Netflix, sevilen Türk filmini platformdan kaldırıyor!

Dijital akış platformu Netflix, en sevilen filmlerden birisini daha kaldırıyor. Üstelik bu film, bir Türk yapımı.

Her karakter, Sims’in değiştirmeye kararlı göründüğü bir kaderle karşı karşıya olarak tasvir ediliyor ve birbirine bağlı karmaşık bir anlatı ağına zemin hazırlıyor.

Örümcek Adam’a benzer güçlere sahip bir karakter ve bir iş adamı olarak zengin bir geçmişi olan Ezekiel Sims, Örümcek kahramanlar kavramını Örümcek nesnelerinin doğaüstü kadere sahip avatarları olarak tanıtıyor.

madame web

Bu, Madam Web’in yıllar boyunca bu kader iplerini izleyen kapsayıcı temasıyla da uyumlu. Film sadece her bir Örümcek kahramanın benzersiz güçlerini ve zorluklarını keşfetmekle kalmıyor, aynı zamanda birbirleriyle bağlantılı kaderlerinin karmaşık dinamiklerini de inceliyor.

Madame Web 14 Şubat 2024’te vizyona girerken, hayranlar kader, kehanet ve gizemli bir seri katil antagonist unsurlarını harmanlayan Örümcek Evreni’ne yeni bir bakış atacaklar. Hem tanınmış hem de yeni yeteneklerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla Madame Web filmi, Sony’nin genişleyen Örümcek Adam sinematik evrenine heyecan verici ve alışılmadık bir katkı sunmaya hazır görünüyor.

Madame Websony

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.