“Titanik” Türkiye’de Tekrar En Çok İzlenen Yabancı Film Oldu! | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

“Titanik” Türkiye’de Tekrar En Çok İzlenen Yabancı Film Oldu!

“Titanik” Türkiye’de Tekrar En Çok İzlenen Yabancı Film Oldu!

  Şubat 15, 2023

  19 Okunma

“Titanik” Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen filmi unvanına tekrar kavuştu. Kahramanmaraş merkezli olup 10 ilde büyük yıkım yaratan deprem sonrası tüm ülkede seferberlikler sürüyor. Bu süreçte geçtiğimiz hafta vizyona girmesi planlanan pek çok filmin vizyon tarihi ertelendi ve sadece üç film vizyona girdi. Bunlardan biri de 25. yıl dönümünde tekrar sinemalara dönen “Titanik” (Titan...

“Titanik” Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen filmi unvanına tekrar kavuştu.

Kahramanmaraş merkezli olup 10 ilde büyük yıkım yaratan deprem sonrası tüm ülkede seferberlikler sürüyor. Bu süreçte geçtiğimiz hafta vizyona girmesi planlanan pek çok filmin vizyon tarihi ertelendi ve sadece üç film vizyona girdi. Bunlardan biri de 25. yıl dönümünde tekrar sinemalara dönen “Titanik” (Titanic) filmi oldu. James Cameron'ın yönettiği, başrollerinde Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio'nun yer aldığı "Titanik" sinema tarihinin unutulmazları arasında.

Titanik” hafta sonunda 22 bin 400 kişi tarafından izlendi ve Box Office Türkiye hafta sonu listesinde beşinci sıraya yerleşti. Film ayrıca ilk vizyon tarihinden bugüne toplam izleyici sayısını 2 milyon 965 bin 523'e çıkararak “Hızlı ve Öfkeli 7” (Furious 7) filmini geçti ve tüm zamanların Türkiye’de en çok izlenen yabancı filmi oldu.

Toplamda yaklaşık 261 bin seyircinin sinemalara gittiği hafta sonunda, “Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa” 54 bin 805 seyirciyle Box Office Türkiye liderliğini devam ettirdi. “Çizmeli Kedi: Son Dilek” (Puss in Boots: The Last Wish), 50 bin 999 seyirciyle onu takip ederken “Kutsal Damacana 4” filmi 44 bin 828 seyirciyle üçüncü sırada yerini aldı. 

Kaynak

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.