“Üçlü Pürüz” Filminde Haluk Levent Çok Şaşırtacak | Filmlocasi
Reklamı Gizle[x]
Reklamı Gizle[x]

“Üçlü Pürüz” Filminde Haluk Levent Çok Şaşırtacak

“Üçlü Pürüz” Filminde Haluk Levent Çok Şaşırtacak

  Mart 31, 2023

  23 Okunma

Kahkaha dolu komedi filmi "Üçlü Pürüz"ün afişi görücüye çıktı.

Başrollerini Okan Çabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı kahkaha yüklü yeni komedi filmi “Üçlü Pürüz”ün afişi yayınlandı. Üç arkadaşın macera dolu yolculuğunu konu alan film, 21 Nisan’da vizyona girecek.

Yapımcılığını Selçuk Aydemir (Selkare) ve Aytaç Ağdağ’ın (Aytaç Medya) üstlendiği “Üçlü Pürüz”, sinema salonlarına kahkaha getirecek! Oyuncu kadrosunda Müfit Kayacan, Özgür Can Çoban, Ecenaz Üçer, Selim Erdoğan ve Bahar Süer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı komedi filminin sürprizi ise Haluk Levent!

HALUK LEVENT ÇOK ŞAŞIRTACAK

Yönetmen koltuğunda Vedat Uyar’ın oturduğu “Üçlü Pürüz”ün sürprizi ise Haluk Levent. Kahkaha dolu filmde kendisini canlandıran ünlü rockçı, öyle bir sahnede ortaya çıkacak ki hem karakterlere hem de filmi izleyen seyircilere büyük şaşkınlık yaşatacak!

DÜĞÜN YOLUNDA ÇILGIN MACERA

“Üçlü Pürüz”ün konusu şöyle: Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih (Özgür Can Çoban) ve Eda (Ecenaz Üçer), bankacı olan arkadaşları Serhat’tan (Okan Çabalar) sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan (Emrah Kaman) ve Utku da (Korhan Herduran) eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır!

Yorum Alanı
Filmlocasi.com Film izle - Full film izle sitesi yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Sitemizde barındırılan film, film fragmanları ve diğer çeşitli tüm videolar paylaşıma açık sitelerde (youtube.com, video.google.com gibi) bulunmaktadır. Serverımıza yükleme yapılmamaktadır. Hukuka aykırı içerikleri kontrol etmek site yönetiminin yükümlülüğü altında değildir. Hak sahipleri videoların kaldırılmasını talep edebilirler. “Uyar ve Kaldır” prensibiyle hizmet veren sitemizde yasal olmayan yollarla ve telif hakkı ihlaliyle video-film barındırıldığını düşünen veya tespit eden hak sahipleri ve hak sahibi resmi vekilleri “Bize Yazın” menüsünden yetkili merciye ulaşabilirler. Tarafımıza ulaşmış olan talep, şikayet ve bildiriler uygun yasal koşullar altında incelenecektir. Haklı bulunan talepler doğrultusunda paylaşıma kapatılması veya kaldırılması istenen içerik sitemizden 3 iş günü içerinde kaldırılacaktır.